2022’nin Enleri: En İyi 5 Shoujo Seri

Museru Kurai no Ai wo Ageru

(Manga)

Türü: Romantik – Shoujo

Yazar & Çizer: İwashita Keiko

Konusu: Hibari; ramen yemek için gittiği restoranda tanıştığı kaba adamın, sanat okuluna giden, bir grubun üyesi olduğunu öğrenir. Bu adam tarafından itilip kakıldıkça da normal dünyası büyük ölçüde değişmeye başlayacaktır. Olağanüstü bir müzisyen ile gelecek vadeden bir tasarımcı arasındaki çatışmanın aşk hikayesine dönüşmesini anlatan  bir hikaye.

 

 

Tonari no Stella

(Manga)

Türü: Romantik – Shoujo – Komedi

Yazar & Çizer: Ammitsu

Konusu: Chiaki ve Subaru çocukluklarından beri birbirlerine çok yakındırlar. Chiaki ondan her zaman hoşlanmıştır ama Subaru eğlence dünyasına adım atarken, Chiaki tek taraflı bu hislerini geride bırakıp, yeni birine aşık olmanın vakti geldiğine karar verir. Yine de kararına sadık kalıp ileriye doğru bir adım atacak mıdır yoksa duygularını görmezden gelmenin zorluğuyla mı yüzleşecektir? Normal bir kız ile aktör çocukluk arkadaşı arasındaki yakın ama uzak bir aşk hikayesi!

 

 

Numasugite Mohaya Koi

(Manga)

Türü: Romantik – Shoujo – Komedi

Yazar & Çizer: Soragaki Reida

Konusu: Kirino hayatının gidişatından memnun, sıradan bir otaku kızıdır. Kametani ise sınıfına yeni transfer edilmiş yalnız bir kurttur. Kirino, Kametani’ye en sevdiği anime karakterini hatırlattığı için ilgi duymaya başlar ama Kametani’nin gerçek kişiliğini öğrendiği zaman işler karışacaktır.

 

 

Jishou Akuyaku Reijou na Tsuma no Kansatsu Kiroku.

(Manga)

Türü: Romantik – Shoujo – Komedi – Fantastik – Hayattan Kesitler

Yazar: Shiki

Çizer: Hasumi Natsume

Konusu: “An Observation Log of my Fiancée – A Self-Proclaimed Villainess” adlı manganın devam serisidir. Cecil ile Bertia’nın evliliklerinden 6 ay sonrasına odaklanmaktadır. Bertia, Cecil ile evlendikten sonra yeni arkadaşı Prenses Lisolna Umyurbe’nin düğününü düzenlemesine yardım etme talebini kabul eder. Fakat Bertia, yeni arkadaşı ve yaklaşmakta olan evliliği hakkında bir şeylerin tanıdık olduğunu düşünür. Bu durum Prens Cecil’in şüpheleri arttıracaktır.

 

 

Haru no Arashi to Monster

(Manga)

Türü: Romantik – Shoujo – Okul Hayatı – Hayattan Kesitler

Yazar & Çizer: Miyuki Mitsubachi

Konusu: Ranko, sorunsuz geçen günlük hayatını seven bir kızdır. Fakat tehlikeli, kendisinden küçük olan üvey kardeşi Kaya’nın hayatına girmesiyle huzurlu günlerinin sonu gelecektir.

Related Posts

Blue Lock: Episode Nagi (Manga) Türü: Shounen – Spor Yazar: Kaneshiro Muneyuki Çizer: Sannomiya Kouta Konusu: “Blue Lock” adlı manga serisinin yan hikayesidir. Ana manga ise kısaca; Japonya’nın futboldaki başarısızlığını…

The World After the Fall (Manhwa) Türü: Aksiyon – Macera – Dram – Fantastik – Shounen Yazarlar: S-Cynan & Sing N Song Çizer: Undead Gamja Konusu: Aynı yıl yayınlanmaya başlamış…

Naruto: Sasuke Retsuden – Uchiha no Matsuei to Tenkyu no Hoshikuzu (Manga) Türü: Aksiyon – Macera – Dram – Fantastik – Shounen Yazarlar: Esaka Jun & Kishimoto Masashi Çizer: Kimura…

Yorum

Raindrop Fansub