2022’in En Sevilen Endonezya Kökenli Serileri

The Girlfriend Project

Türü: Komedi – Dram – Romantik – Okul Hayatı – Shoujo Ai – Yuri

Yazarlar: Bre Indigo & Protokrawl & Tami Babikian

Çizerler: Kouwarra & Sahyu & Tenayuki

Konusu: Proje ortağı Ryn, Julia’ya tatillerde kız arkadaşı gibi davranması için ödeme yapmayı teklif eder. Bursu kesildiğinde başka seçeneği kalmayan Julia için bu bir fırsattır. Ama Ryn, Julia’nın tanıdığı en tuhaf kişidir. Bunun da ötesinde Ryn’in zengin ailesi, Ryn gibi kara koyunlara ve Julia gibi işçi sınıfından insanlara kötü davranmaktadır. Julia, Ryn’in ailesinin kalbini kazanmaya çalışırken, bunun gururundan daha fazlasına mâl olabileceğini fark eder. Belki kalbi de tehlikededir.

 

 

The Vampire Lord’s Greatest Wife

Türü: Dram – Fantastik – Romantik – Shoujo

Yazar & Çizer: Kumokaya

Konusu: Sylvania, Miria adında bir hizmetçinin kılığına girmiş soylu bir kızdır. Ancak tüm ailesi vampirler tarafından öldürüldüğü günden beri sefalet içinde yaşamıştır. Gizemli Kont Alaric ile evlenip, gerçek kimliğini öğrendiği zaman ise Sylvania’nın hayatı sonsuza dek değişecektir. Acaba Alaric gerçekte kimdir?

 

 

İ Made a Deal With the Devil

Türü: Fantastik – Josei – Mature – Gizem – Romantik – Smut

Yazar: KazzenLX

Çizer: Giselart

Aynı yıl (2022) çıkmış olan novelinden uyarlanmıştır.

Konusu: Nişanlısı tarafından ihanete uğramış ve ailesi tarafından da tuzağa düşürülmiş olan Eva Young, kendisine karşı yanlış yapan herkesi pişman edeceğine yemin eder. Onlara yaptıklarının daha fazlasını ödetecektir… Bu, şeytanla bir anlaşma yapması gerektiği anlamına gelse bile, istediğini elde edebilmek için ağır bir bedel ödemeye hazırdır. İntikam! Son derecede yakışıklı olan şeytanın ondan her gece isteyeceği sadece bir öpücük mü olacaktır?

 

 

Dedes

Türü: Dram – Fantastik – Romantik – Shoujo

Yazar & Çizer: Egestigi

Konusu: Bir üniversite öğrencisi birden bire Java krallarının annesi Dedes’in vücudunda uyanır. Dedes’in vücudunda kaldığı süre boyunca da mevcut tarihin tamamen doğru olmadığını anlar.

 

 

The Prince’s Personal Physician

Türü: Gender Bender – Tarihi – Romantik – Shoujo

Yazar: Kerbasi

Çizerler: Kisai Entertainment & Vivi Len

Konusu: Rhena’nın genç bir cerrah olarak yemin etmişti. Ama karanlık ve fırtınalı bir gecede kazara boğulduğunda, tıp bilgisine sahip olmanın kadınlara yasak olduğu ve ölümle cezalandırıldığı bir krallıkta uyanır! Bu garip dünyaya geldikten sonra kendisini korumaya yemin etmiş Kraliyet Muhafızları Komutanı Zared’in hayatını kurtaracaktır… Artık güvende kalmak için bir erkek kılığına girmeli ve Soğuk Prens Damien’ın kişisel doktoru olmalıdır! Rhena, gerçek kimliğini sır olarak saklarken; hasta prensi kurtarıp, bu dünyanın modası geçmiş kurallarını düzeltebilecek midir?

 

 

Trouble Maker

Türü: Aksiyon – Dram – Shounen

Yazar & Çizer: M.E.A.W

Konusu: Bu, sorunları başka sorunlara yol açarak çözen, Gun adındaki suçlu bir gencin hikayesidir. Üç erkek kardeşi de Gun ile ilgili sorunu çözmek için dahil olurlar!

 

 

Perhaps Mine

Türü: Komedi – Dram – Josei – Romantik

Yazar: Cikakey

Çizer: Candrasa

Konusu: Bir olay nedeniyle iş yerinden kovulan Mine, bir süre sonra birden bire yüksek maaşlı bir iş bulur. Ama bu iş, yakışıklı ve bir o kadar da sinir bozucu bir dulun çocuğuna dadı olmaktır! Çocuk sevimli ama peki ya baba… Neden böylesine narsist bir patronum var ki?

 

 

Unseen Beauty

Türü: Josei – Shoujo – Dram – Romantik

Yazar & Çizer: Benvenutoiven

Konusu: Nathalie ve Ayudia zıt özelliklere ve farklı hayallere sahip ikizlerdir. Fakat Nathalie, ünlü bir ajansta modellik yapan Ayudia’nın başına kötü bir şey gelince, hayalinden vazgeçmek zorunda kalır. Erkeksi Nathalie, kız kardeşine zarar verenlerin intikamını almak için bu sektöre girmeye karar verir!

 

 

Sweet Chaos

Türü: Komedi – Dram – Josei – Okul Hayatı – Hayattan Kesitler

Yazar & Çizer: Fadee~

Konusu: 21 Çatı Lisesi’nde her gün kaos yaşanmaktadır~ Ama merak etmeyin, öğrencileri hizaya sokmaya kararlı öğretmenler de var. Hep birlikte Bayan Shinna’nın okuldaki tatlı ve acı günlerine şahit olalım!

 

 

Caravan 97

Türü: Dram – Trajedi

Yazar & Çizer: Mada_Fadaz

Konusu: Nova ve Vidia kardeşler, insan uygarlığını sınırlar içinde yeniden inşa etmekten sorumlu Caravan 97’nin bir parçasıdır. Fakat teknik bir sorun nedeniyle ilk kez Dış Dünya’ya gitmek zorunda kalırlar. Dünyanın gizemlerinin ve geçmiş travmalarının peşini bırakmadığı ikizler, karanlık ve kasvetli bu hayatta birlikte savaşmak zorundadır.

 

 

Gemini Duos

Türü: Dram – Psikolojik – Romantik – School Life Shoujo

Yazar & Çizer: Hamstavin

Konusu: Alvin adında bir kız 9 yıl boyunca çoklu kişilik bozukluğu ile mücadele etmektedir ve bu psikolojik rahatsızlık defalarca onu intihara sürüklemiştir. Günlerden bir gün okulun yakınlarında geçirdiği bir kazadan sonra kendisine çok benzeyen bir çocuğun onunla yaşamak zorunda kaldığını fark eder. Peki ama bu çocuk kimdir?

 

 

Stay 5 Meters Away From Me

Türü: Romantik – Shoujo

Yazar & Çizer: Andrian Adilia

Konusu: 15 yaşındaki Nira, ayrı yaşadığı babasıyla yeni bir kasabaya taşınır. Bu yerde yeni kız olmak zor gibi görünse de herkes iyi ve misafirperver davranmaktadır. Her şey yolundadır. Bir şey… biri hariç… Decca. Son derece iyi biri olsa da Nira onun yanında kendini tuhaf hissetmektedir. Ne zaman ona yaklaşsa yüzü kızarır, kalbi hızla çarpar ve kan beynine hücum eder. Ta ki o… bayılana kadar. Decca ile sadece aynı sınıfında olsalar katlanabileceğini düşünmektedir ama Decca, babasının evinde bir oda kiralamıştır. Yani o her zaman Nira’nın etrafındadır. Yine de sorun etmeyecektir. Çünkü kurallar belirlemiştir… en azından kesin bir kural vardır…

 

 

Related Posts

Çoğu oyun sever için “Remedy Entertainment” kelimeleri belki bir anlam ifade etmeyebilir, ancak Max Payne, Quantum Break, Alan Wake denildiğinde sanırım çoğunun aklında şimşekler çakacaktır. Yaptığı her oyunda özgünlüğünü koruyan…

Ao Haru Ride Manga Yazar ve Çizer: İo Sakisaka Türler: Shoujo, Romantik, Dram, Okul Konusu: Futaba Yoshioka, ortaokulda hoşlandığı Kou Mabuchi ile yeniden karşılaştığında, geçmişte yarım kalan duygularını keşfeder. Yaz…

Firefly Wedding Hem soyu hem de güzelliği ile kutsanmış olan Satoko’nun tek dileği ailesinin iyiliği için evlenmektir. Ancak aniden, gizemli bir suikastçı hayatını almaya gelir. Satoko oradan canlı çıkabilmek için…

Yorum

Raindrop Fansub