2022’nin Enleri: En İyi 5 Ecchi Serisi

Shiro Gal to Kuro Gal no Yuuwaku

(Manga)

Türü: Komedi – Ecchi – Romantik – Seinen – Shoujo Ai

Yazar & Çizer: Shiraishi Kouhei

Konusu: Beyaz tenli Rei ve esmer Natsuyu, sınıf arkadaşları “Otaku-kun”u bir şekilde bir işe bulaştırırlar. İkisinin de cazibelerini kullanarak Otaku-kun’u baştan çıkarmaya çalışımaktadır. Ama Natsuyu’nun asıl ilgi duyduğu kişi Rei’dir.

 

 

Osananajimi to wa Romcom ni Naranai

(Manga)

Türü: Komedi – Ecchi – Romantik – Harem – Okul Hayatı – Shounen

Yazar & Çizer: Misu Shinya

Konusu: Liseli Eeyuu’nun bir sorunu vardır. Ona göre aynı liseye gittiği çocukluk arkadaşları “Shio” ve “Akari” çok sevimli görünmektedirler. Büyüdükleri için böyle bir şey yapmaya niyeti yoktur ama onları cinsel açıdan çekici bulmaktadır. Diğer taraftan bu iki arkadaş garip ve karmaşık sırlara sahiptir. Dürüst olamayacağı, tatlı ve sabırsız bir aşk üçgenini konu alan bir romantik komedi.

 

 

Sheng Nv Xiaojie Qing Tingzhi Ni De Qiguai Nao Bu!

(Manhua)

Türü: Komedi – Ecchi – Aksiyon – Dram – Fantastik – Harem – Shounen

Yazar & Çizer: BOOM工作室 & 二三玖陆工作室

Konusu:  Ben Azize ve asla sana kendimi teslim etmeyeceğim, İblis Kral. İlaç ya da özel bir tedavi biçimi belki de hipnoz… hepsini üzerimde denesen bile bir şey değişmeyecek!

Ben, İblis Kral Lucius ve kötü adam olarak kaderimi değiştirmeye kararlıyım ve yok olmak için hazırım. Bu yüzden Azize, Cüce Prenses, Elf ve Valkyrie artık bana karşı savaşmana gerek yok!

 

 

Class Maid

(Manga)

Türü: Komedi – Ecchi – Romantik – Shounen

Yazar: Togawa

Çizer: Date Tsunehiro

Konusu: Ev yardımı almak için çağırdığınız kişi sınıf arkadaşınız olursa…!? Hizmetçi sınıf arkadaşı ile yaşananlarını konu alan kısa bir romantik komedi dizisi!

 

 

Kaiju Biaobai Meinv Shi Zun

(Manhua)

Türü: Komedi – Ecchi – Aksiyon- Dram – Fantastik – Harem – Tarihi – Martial Arts – Shounen

Yazar & Çizer: 博易动漫

Konusu: Zhang Yi, Kader Sistemini elde eder ve Yüce Kutsal Bedeni uyandırır. Haremindeki güzellerin kalbini kazanabildiği sürece güçlenmesi mümkündür. Soğuk bir efendi, büyüleyici bir Taocu yaşlı kadın, sevimli bir küçük kız kardeş, hasta bir prenses ve saf bir azize… Bu kadar güzelin varlığına rağmen Zhang Yi’nin aşkla hiçbir ilgisi yoktur. Ona göre bu kader sistemi değil, kesinlikle hayatına mal olacak bir şeydir.

Related Posts

Motoko Kusanagi (Ghost in the Shell) Motoko Kusanagi, popüler bilim kurgu eseri “Ghost in the Shell” içinde yer alan kurgusal bir karakterdir. Hikayede “Public Security Section 9” adlı özel bir…

Hazure Shuzoku “Orc” ni Tensei shitara Saikyou Kishi-sama ni Torawaremashite (Manga) Türü: Fantastik – Smut – Josei – Romantik – İsekai Yazar & Çizer: Dossei Junai Konusu: Bir ofis çalışanı…

Operation: True Love (Manhwa) Türü: Dram – Romantik – Okul Hayatı – Shoujo – Doğaüstü Yazar: Kkokkalee Çizer: Dledumb Konusu: Günün herhangi bir saatini size ayıramayan biriyle çıkmak zordur. Su-ae…

Yorum

Raindrop Fansub