2022’nin Enleri: En İyi 5 Harem Serisi

Gokusotsu Kraken

(Manga)

Türü: Aksiyon – Yetişkin – Dram – Fantastik – Harem – Seinen

Yazar: Takahiro (タカヒロ)

Çizer: Toru Kei

Konusu: Kraken’in Gücü ile Sevek’in kadın hapishanesinin kraliçe yönetimi altındaki topraklarını kontrol etmek! Akame ga Kill ve Mato Seihei no Slave’in yazarından yeni bir seri daha!

 

 

My Sister’s Friends

(Manhwa)

Türü: Yetişkin – Romantik – Harem – Seinen

Yazar: Yuwol

Çizer: Nunnya

Konusu: Memurluk sınavına hazırlanan Do-min’in, kız kardeşinin arkadaşının derslerine müdahale etmesiyle dikkati dağılır. Bir gün Do-min çiçekçide çalışan Seonhwa’ya aşık olur ve kardeşinden yardım ister.

 

 

Sex-Stop Watch

(Manhwa)

Türü: Yetişkin – Dram – Doğaüstü – Harem – Seinen

Yazar & Çizer: Serious

Konusu: Sıradan bir öğrenci olan, ezik Joo Oh Young; seksi bir vücuda sahip, popüler bir kızın cinsel isteğinin odak noktası olacakken, kralın yeteneğini uyandırır ve zaman durur.

 

 

Need You Right Now

(Manhwa)

Türü: Yetişkin – Dram – Harem – Seinen

Yazar: Three Neck Meat

Çizer: Pinkmill

Konusu: Yan evde yaşayan, eski profesörüne aşık olan Eun-Sung, artık sıradan bir kadınla yetinmeyi istememektedir. Bunu evli bir kadınla yapmanın yanlış olduğunu bilse de yaptığı herhangi bir şey başka bir şeye yol açmakta ve bunu durduramamaktadır.

 

 

Hero Villain

(Manhwa)

Türü: Aksiyon – Yetişkin – Macera – Komedi – Fantastik – Harem – Seinen

Yazarlar: Faunger & Flower Storm

Çizer: Jun
Konusu: “Bir gün uyandım ve bir erogamedeki karakter mi oldum?!” “Neden bir yetişkin oyununda bir karaktere dönüştüm ki?”

Related Posts

Gachi Akuta (Manga) Türü: Gizem – Bilim Kurgu – Aksiyon – Dram – Fantastik – Shounen – Doğaüstü Yazar & Çizer: Urana Kei Konusu: Zengin bir kasabanın varoşlarında üvey babası…

Kimi ni Todoke (Manga) Yazar/Çizer: Karuho Shiina Yayın Tarihi: 2006-2017 Konusu: Utangaç ve yalnız bir kız olan Sawako Kuronuma’nın, arkadaş edinme ve sosyal becerilerini geliştirme sürecini anlatır. Sawako’nun, sınıf arkadaşlarıyla…

Yorum

Raindrop Fansub