2022’nin Enleri: En İyi 5 Shoujo Ai Seri

 

Night Owls & Summer Skies

(Webtoon)

Türü: Girl’s Love – Romance – Shoujo Ai

Yazar: Rebecca Sullivan

Çizer: TIKKLIL

Konusu: 2020’de yayınlanan bir novelden uyarlanmıştır. Sert bir dış görünüşe sahip, on yedi yaşındaki Emma Lane, açık havayı seven biri değildir. Bu yüzden yaz için annesi onu Camp Mapplewood’a bıraktığında, buradan bir an önce kovulmaya kararlıdır. Fakat gizemli ve muhteşem bir danışman yardımcısı olan Vivian Black’in dikkatini çektiğinde, bu kampta kötü kızlar ve sivrisineklerden daha fazlası olabileceğini keşfeder. Belki de bu aşktır…

 

 

Yume de Furarete Hajimaru Yuri

(Manga)

Türü: Komedi – Dram – Romantik – Okul Hayatı – Shoujo Ai

Yazar & Çizer: Hijiki

Konusu: Sıradan bir liseli kız olan Tsukushi, hem güzel hem de havalı çocukluk arkadaşı Hinoka ile sonsuza kadar arkadaş olacaklarına inanmaktadır. Ta ki Tsukushi, bir rüyasında Hinoka’nın itirafını reddettiğini görene kadar… Neşeli bir bakire ile havalı bir kızın, rüya ile başlayan romantik komedisi.

 

 

Bai Yueguang Nv Zhu Zong Xiang Duzhan Wo

(Manhua)

Türü: Dram – Romantik – Okul Hayatı – Shoujo Ai – Trajedi – Fantastik – İsekai

Yazar: 鸽子不会咕咕咕

Çizer: 上海临渊动漫工作室

Konusu: Ji Xiao bir kaza sonucu bir romana transfer olur ve onunla aynı adı taşıyan Alfa kötü karakter olarak hayat bulur. Yaşamının felaketle sonuçlanmaması için de için mükemmel Omega kahramanına özenle davranır. Kahraman Wei Qingyu, bu ani karakter değişikliği ile karşılaştığında düşmanına karşı hisleri değişmeye başlamıştır. Mükemmel kadın kahraman, her zaman kadın kötü karaktere sahip olmaya çalışır ama diğerinin kalbinin çoktan değiştiğini ne zaman fark edecektir?

 

 

Nei You E Quan Qing Xiao Xin

(Manhua)

Türü: Aksiyon – Fantastik – Romantik – Shoujo – Shoujo Ai

Yazar: 笑亍亍

Çizer: 天闻角川& 橘姬社

Konusu: Kötü ruh avcısı Xiao Yu, üvey babasını öldüren Obsidian adlı succubus ile birlikte yaşamaya zorlanır. Ama çok geçmeden succubusun hafızasını kaybetmiş olabileceğini keşfeder. Bu gerçeğe inanamayan Xiao Yu, Obsidian’ın her hareketini gözetlemeye karar verir. Obsidian ise bu durumdan rahatsız değildir. Aralarında bir aşk-nefret ilişkisi varmış gibi görünse de her ikisinin kalplerinin derinlerinde bir şeylerin kıpırdandığı açıktır. Peki ama Xiao Yu’nun üvey babası neden öldürülmüş ve Obsidian’ın hafızası neden mühürlenmişti?

 

 

Genkai OL-san wa Akuyaku Reijou-sama ni Tsukaetai

(Manga)

Türü: Fantastik – Shoujo Ai – Seinen

Yazar & Çizer: Nekotarou

Konusu: Natori Midori üniversiteden mezun olduktan üç yıl sonra geçici bir çalışan olarak işe girmiştir. Çok fazla çalışsa da günün birinde Midori’nin sözleşmesi saçma bir nedenle aniden feshedilir. Yeni bir iş bulup bulamayacağını düşünürken, telefonu yanıp söner ve kendini oynadığı novel RPG dünyasında bulur. Gözlerinin önünde ise kadın kahramana ihanet eden ve hayatını kaybetmeden önce sayısız kötülük yapmış Lapis Tenebrae durmaktadır. Bıkkın bir şirket kölesi ile soğuk ve kötü başkahraman arasındaki yürek burkan bir işe alım hikayesi.

 

 

 

Related Posts

Smyrna & Capri (Manhwa) Türü: Drama – Yaoi Yazar & Çizer: Brothers Without A Tomorrow Konusu: Hane reisi Theo Peserus, ailenin başına geçecek bir çocuk dünyaya getirmesi gerektiğine dair bir…

Yuki no Yousei (Manga) Türü: Romantik – Shounen Ai – Hayattan Kesitler Yazar & Çizer: Serizawa Tomo Konusu: Yakışıklı, genç bir adam olan hayvan fotoğrafçısı X, küçük bir hayvana benzemektedir….

Museru Kurai no Ai wo Ageru (Manga) Türü: Romantik – Shoujo Yazar & Çizer: İwashita Keiko Konusu: Hibari; ramen yemek için gittiği restoranda tanıştığı kaba adamın, sanat okuluna giden, bir grubun üyesi olduğunu…

Yorum

Raindrop Fansub