2022’nin Enleri: En İyi 5 Spor Temalı Seri

Blue Lock: Episode Nagi

(Manga)

Türü: Shounen – Spor

Yazar: Kaneshiro Muneyuki

Çizer: Sannomiya Kouta

Konusu: “Blue Lock” adlı manga serisinin yan hikayesidir. Ana manga ise kısaca; Japonya’nın futboldaki başarısızlığını ortadan kaldırmayı hedefleyen yeni bir eğitim atılımıyla 300 genç forvet oyuncusu “Blue Lock” adlı hapishane benzeri bir kurumda izole edilir ve dünyanın en iyi forveti olabilmeleri için sıkı bir eğitimden geçirilir.

 

 

The Esper’s Game

(Manhwa)

Türü: Aksiyon – Bilim Kurgu – Shounen – Spor

Yazar: Niccolo & Two-Zero

Çizer: Plan A

Konusu: 2018 yayınlanmış olan bir novelden uyarlanmıştır. Seo MoonYeob, insanlığı kurtardıktan sonra kendini feda eden, dünyanın en güçlü süper insanıydı. Fakat öldüğü sanılan Seo Moon, 17 yıl sonra artık barışçıl olan bir dünyaya geri döner ama insanüstü sporun sismik değişimiyle karşılaşılır. Modern-fantezi spor aksiyonunun hikayesi şimdi başlıyor!

 

 

 

HIGH CLEAR

(Manhwa)

Türü: Komedi – Smut – Yaoi – Spor

Yazar & Çizer: Yunbyeol

Konusu: Joo-won çok utangaç biridir ama zamanla vahşi bir hale bürünecektir. Sahip olduğu kötü alışkanlığını, göğsüne dokunması ve sert sözler söylemeye başlaması ile yanlışlıkla aşık olduğu Jung-Min’e olan hislerini düzeltmeye çalışmaktadır. Düşünceleri hislerine karşı galip çıkabilecek midir?

 

 

Red Blue

(Manga)

Türü: Aksiyon – Komedi – Dram – Martial Arts – Shounen – Spor

Yazar & Çizer: Namikiri Atsushi

Konusu: MMA dövüş dünyasına adım atan, asık suratlı Aoba Suzuki ile yükselen yıldız Kenshin Akasawa hakkında bir hikaye.

 

 

Absolute on the Mound

(Manhwa)

Türü: Dram – Doğaüstü – Shounen – Spor

Yazar: Didat & Gaun (Copin)

Çizer: Muryeon (Copin) & Togi (Copin)

Konusu: Lee Jinyong, zayıf bir vücuda sahip olması, pek çok sayıdaki yaralanma ile mali zorlukların bir araya gelmesi, onu beyzbol sporcusu olma isteğinden vazgeçirir. Bunun yerine bir fabrikada çalışmaya başlar. Bir gün, Kore’de bir efsane olarak tanınan ve 10 yıl önce vefat etmiş beyzbol kahramanı aynı zamanda da onun idolü olan Kim Jinho’nun ruhu ile karşılaşır. Üstelik beyzbol menajeri olacağını belirten, kimden geldiği belirsiz bir bildirim de alır.

Beyzbol Kralı olmak için sahaya geri dönecektir.

Related Posts

The Girlfriend Project Türü: Komedi – Dram – Romantik – Okul Hayatı – Shoujo Ai – Yuri Yazarlar: Bre Indigo & Protokrawl & Tami Babikian Çizerler: Kouwarra & Sahyu &…

Genellikle Çin’den yeni gelen göçmenlerin yerleştiği bölgelerdir. San Francisco’daki Çin mahallesi Amerika’nın en eski çin mahallesidir. Chinatown, San Francisco şehir merkezindedir. Kendi geleneklerini, dillerini , ibadet yerlerini , sosyal kulüplerini…

Ore no Kokan wa Bishoujo Datta no ka (Manga) Türü: Komedi – Hayattan Kesitler Yazar & Çizer: Unichiri Konusu: Genç bir adam küçük bir sürprizle uyanır. Cinsel organı yoktur! Lise…

Yorum

Raindrop Fansub