2022’nin Enleri: En İyi 5 Yuri Serisi

Bad Thinking Diary

(Manhwa)

Türü: Josei – Romantik – Okul Hayatı – Smut – Yuri

Yazar: Hodan (li)

Çizer: Langlali

Konusu: Minji ve Yuna her zaman birlikte vakit geçirmeyi tercih eden iki arkadaştır. 17 yaşından bugüne yani 21 yaşına kadar birbirlerinin en iyi arkadaşları olmuşlardı. O günden sonra ise aralarındaki ilişki yavaş yavaş değişecektir. Bu değişim, Minji’nin Yuna’yı gördüğü garip rüyasıyla başlar. Karşılıksız aşk, heyecan ve takıntı. Zihinlerinde büyüyen “kötü düşünceler”… Bir üniversite kampüsünde yeşeren bu “kötü düşünceler” nereye varacaktır?

 

 

Xiao Gu Niang

(Manhua)

Türü: Dram – Romantik – Hayattan Kesitler – Shoujo – Yuri

Yazar & Çizer: Tracy Hu

Konusu: “Görünüşe göre senin gibi birinden hoşlanabilirim.” “Gerçekten küçük bir midilli gibisin.” Bu sevimli, aptal “küçük tilki” ile güvenilir arkadaşının romantizm ve maceralar ile harmanlanmış hayatlarından bir kesit.

 

 

The Girlfriend Project

(İndonesian)

Türü: Dram – Komedi – Romantik – Okul Hayatı – Shoujo Ai – Yuri

Yazarlar: Bre Indigo & Protokrawl & Tami Babikian

Çizerler: Kouwarra & Sahyu & Tenayuki

Konusu: Proje ortağı Ryn, Julia’ya tatillerde kız arkadaşı gibi davranması için ödeme yapmayı teklif eder. Bursu kesildiğinde başka seçeneği kalmayan Julia için bu bir fırsattır. Ama Ryn, Julia’nın tanıdığı en tuhaf kişidir. Bunun da ötesinde Ryn’in zengin ailesi, Ryn gibi kara koyunlara ve Julia gibi işçi sınıfından insanlara kötü davranmaktadır. Julia, Ryn’in ailesinin kalbini kazanmaya çalışırken, bunun gururundan daha fazlasına mâl olabileceğini fark eder. Belki kalbi de tehlikededir.

 

 

Love Count Down

(Manhwa)

Türü: Dram – Romantik – Okul Hayatı – Yuri

Yazar & Çizer: Lange (II)

Konusu: Yoo Minhee erkek arkadaşının onu aldattığını öğrenir ve eve giderken çocukluk arkadaşı Park Heemin ile karşılaşır. Minhee’nin ağladığını gören Heemin, Minhee’ye bir aşk sözleşmesi teklif edecektir…?!

 

 

Tada de wa Dakaremasen

(Manga)

Türü: Yetişkin – Komedi – Harem – Okul Hayatı – Seinen – Yuri

Yazar & Çizer: Hinohara Fuki

Konusu: Bir üniversite öğrencisi hem de bir öğretmen adayı olan Miyako Kirishima, tutumlu olmayı seven fakir bir kızdır. Bir gün ara sıra ders verdiği arkadaşı Yui Nakano ile yemek yer. Yemekten sonra eve dönerken Yui, onu bir aşk oteline davet eder. Miyako bu konuda isteksizdir, bir arkadaşıyla seks yapmayı istemiyordur. Fakat Yui, seks karşılığında 30.000 yen teklif eder. Dostluk, para ve seks üzerine bir hikaye.

Related Posts

Sayonara Eri Türü: Oneshot – Psikolojik – Shounen – Hayattan Kesitler – Doğaüstü – Trajedi Yazar & Çizer: FUJIMOTO Tatsuki Konusu: Ölümcül bir hastalığın pençesinde olan Yuta’nın annesi, ondan son…

Naruto: Sasuke Retsuden – Uchiha no Matsuei to Tenkyu no Hoshikuzu (Manga) Türü: Aksiyon – Macera – Dram – Fantastik – Shounen Yazarlar: Esaka Jun & Kishimoto Masashi Çizer: Kimura…

  Soyu tükenmiş canlılar kategorisinde duymaya alışık olduğumuz gizemli ve bir o kadar da ünlü olan dodo kuşları, bu kez de Hans ve Emily serisinde karşımıza çıkıyor. Serinin masalsı yönüne…

Yorum

Raindrop Fansub