2022’nin Enleri: Teması Dövüş Sanatları Olan 5 Seri

The Swordmaster’s Son

(Manhwa)

Türü: Aksiyon – Macera – Fantastik – Martial Arts – Shounen

Yazar: Azi & Hwangze Penguin

Çizer: Mr. Big

Konusu: Jin Runcandel, ülkenin en prestijli kılıç ustası ailenin en küçük oğlu ve Runcandel ailesinin tarihindeki en büyük başarısızlığıdır. Sefil bir şekilde evden kapı dışarı edilince, manasız bir sonla karşılaşır ama kendisine bir şans tanınacaktır. Geçmiş yaşamına dair anılar, ezici bir yetenek ve Tanrı ile sözleşme… En büyük olmak için hazırlıklar tamamlanmıştır.

 

 

Ending Maker

(Manhwa)

Türü: Aksiyon – Macera – Komedi – Fantastik – Martial Arts – Romantik – Bilim Kurgu – Shounen

Yazar: Chwiryong

Çizer: Does

Konusu: “Legend of Heroes 2” oyununda en iyi olan birinci sıradaki Kang Jin-Ho ve ikinci sıradaki Hong Yoo Hee adında iki kahraman bulunmaktadır. Günün birinde ikisi de en sevdikleri oyunda avatar karakterleri olarak uyanırlar. Ancak bir sorun vardır. “Legend of Heroes 2” oyunu insan dünyasının yok olmasıyla son bulmaktadır. Sunucu sıralamasında bir ve ikinci olduklarına göre bunu sadece onlar yapabilir!

 

 

Grim Reaper’s Floating Moon

(Manhwa)

Türü: Aksiyon – Dram – Fantastik – Martial Arts – Shounen

Yazarlar: Mogin & Woo-Gak

Çizer: İnkyo

Konusu: 2020 yılında çıkan novelden uyarlanmıştır. Ana karakterimiz, Jianghu’nun en derin yerindedir. Eğer uçuruma sürüklenmek istemiyorsa, gözlerini dört açmalıdır. Kaçırılan çocuklar da ters giden bir suikast görevi için 7 yıl boyunca karanlıkta bırakılmıştır.

 

 

Extraordinary Descent Genius

(Manhwa)

Türü: Aksiyon – Macera – Komedi – Fantastik – Martial Arts – Doğaüstü

Yazarlar: Soul Wind & Zaino

Çizer: Clover

Konusu: 2021’de yayınlanan novelden uyarlanmıştır. İstilacıları öldüren biri olmak istiyorum ve bu arınmış dünyada sıradan, mutlu bir hayat yaşamak istiyorum. Yoksa bunu isteyemez miyim? Ama neden? Bunu neden yapamıyorum? İnsanlar, iki farklı tavşanı kovalamanın ikisini de elinden kaçırmak anlamına geleceğini söylüyor… eğer durum buysa sadece onları kaçırmamalıyım.

 

 

Demonic Master of Mount Kunlun

(Manhwa)

Türü: Aksiyon – Dram – Fantastik – Martial Arts – Tarihi – Shounen – İsekai

Yazar: Geulbyeol Jali & Heron Nest

Çizer: Wooyoo Saseon

Konusu: Gerçek Kutsal İblis, Şeytani Tarikat’ın lideri olan babası uzun bir yaşam sürdüğü için 100 yıl boyunca genç liderler olarak hizmet etmişti. İstemediği pozisyonunu devraldıktan sadece bir yıl sonra ise ölmüştü. Ama bu onun için bir son değildi. Çünkü bir bebek olarak uyanmıştı. Yol kenarına terk edilmişken, onu adalet grubuna bağlı bir tarikat olan Kunlun üyesi bir Taocu yanına alır. Artık o, Jung Gwang, Jeong Jabae’nin en genç öğrencisidir. Gwang doğal sebeplerden öldüğü için kimseye kin duymamaktadır. İnsanlar arasında sürekli kan dökülen bir hayat yaşamak yerine daha sıcak bağların olduğu bir hayat sürmenin nasıl olduğunu da merak etmektedir. Önceki hayatında babasının arkasını toplamak zorunda kaldığından mutlu bir hayatı olmadığından, bu defa kendisi için yaşamak istemektedir. Ama o, bir yetişkin değil artık bir çocuktur. Bu yüzden Kunlun Tarikatı’na katıldıktan sonra son ana kadar pişmanlık duymadığından emin olması gerektiğini düşünmektedir. Zaman içinde onun da etkisiyle tarikat yavaş yavaş değişecektir. Yeniden doğan Gerçek Kutsal İblis’in,  Murim’deki çalkantılı yaşam öyküsüne şahitlik edelim.

Related Posts

Shiro Gal to Kuro Gal no Yuuwaku (Manga) Türü: Komedi – Ecchi – Romantik – Seinen – Shoujo Ai Yazar & Çizer: Shiraishi Kouhei Konusu: Beyaz tenli Rei ve esmer…

Hazure Shuzoku “Orc” ni Tensei shitara Saikyou Kishi-sama ni Torawaremashite (Manga) Türü: Fantastik – Smut – Josei – Romantik – İsekai Yazar & Çizer: Dossei Junai Konusu: Bir ofis çalışanı…

Çoğu oyun sever için “Remedy Entertainment” kelimeleri belki bir anlam ifade etmeyebilir, ancak Max Payne, Quantum Break, Alan Wake denildiğinde sanırım çoğunun aklında şimşekler çakacaktır. Yaptığı her oyunda özgünlüğünü koruyan…

Yorum

Raindrop Fansub