2023’ün İlk Yarısında En Beğenilen Yaoi Türündeki Seriler

The Fallen Duke and the Knight Who Hated Him

Türü: Dram – Fantastik – Romantik – Yaoi – İsekai

Dük Louison’a hayatta ikinci bir şans verilince, kendisini düşmana teslim ederek başarısızlığa uğrattığı insanları kurtarmak için yola çıkar. Fakat düşman bir şövalye ile -asillerden nefret eden Carlton- yollarının kesişmesinin bu kadar samimi bir hal alacağını bilmiyordur. İşler karışmak üzeredir!

 

 

Pear Blossom Love

Türü: Dram – Romantik – Yaoi

Baek Si-Woo, Seul’e gitmek için ayrıldığı memleketine 13 yıl sonra geri döner ve çocukluk arkadaşlarıyla yeniden bir araya gelir. Bunlar, Baek Si-Woo’nun ayrılmasına neden olan “o olaydan” sonra kendilerini rahatsız hisseden arkadaşlarıdır. Her şeye rağmen uzun zaman sonra arkadaşlarını görmek onu mutlu etmiştir. Hoş geldin yemeğinde sarhoş olur ve uyuyakalır. Uyandığında ise boynunda bir morluk görür. Bu morluk da neyin nesidir?

 

 

The First Love of the Sushi Restaurant Owner is a Mermaid

Türü: Komedi – Dram – Fantastik – Romantik – Yaoi

Suşi restoranı sahibi Hae-Beom, bir deniz kızına ilk görüşte aşık olur. Genellikle sert görünüşü nedeniyle yanlış anlaşılmaktadır. Hae-Beom’a yardım eden bir müşterisi Sang-Ah ise bacaklarına kavuşmak için insan tükürüğüne ihtiyaç duyan bir denizkızıdır. Hae-Beom tüm samimiyetiyle Sang-Ah’a günde bir kez onu öpmeyi teklif eder. Sang-Ah’ın sadece bacaklara ihtiyacı olsa da günün birinde ona aşık olması mümkün olacak mıdır?

 

 

Work Love Balance

Türü: Romantik – Yaoi – Hayattan Kesitler – Smut

Ahn Yiyoung hem kariyerinde hem de aşkta büyük başarı kazanmıştır. Üniversite arkadaşlarıyla birlikte kurduğu start-up şirketi oldukça başarılıdır ve aynı zamanda SJ Group’un yetenekli yönetmeni Kang Daehyung ile çıkmaktadır. Daha doğrusu “eski” yönetmen. Daehyung görevinden istifa ettikten sonra Yiyoung’un mükemmel erkek arkadaşı olmak için evindeki her şeyi yapmaktadır. Ancak Daehyung’un Yiyoung’un şirketinin yatırımcısı ve yöneticisi olarak takım elbiselerini giymesi uzun sürmeyecek! Bu ikili hem iş hem de aşk hayatı arasındaki dengeyi nasıl sağlayacaktır?

 

 

Honey Bear

Türü: Komedi– Romantik – Yaoi – Smut

Mun Geon-Woo uzun boylu, geniş omuzlu 21 yaşında bir adamdır. Fakat bugüne kadar hiç seks deneyimi olmamıştır. Sadece egzersiz yapmakla ilgilenen Geon-Woo’un yolu bir gün, tereyağı kokan bir fırının sahibi olan Yoo Ha-Jin ile kesişir. Saf kalpli Geon-Woo, Ha-jin’in çekici kişiliğine vurulur.

 

 

İgnat no Hanayome

Türü: Fantastik – Romantik – Yaoi

Donmuş bir kalbi onaran insanlık dışı bir evlilik.

 

 

Kimi wa İtoshi no Liar Boy

Türü: Yaoi

Ryuusei,  viral olması hedeflenen bir şaka videosunun yıldızı olarak görevlendirilir. Ryuusei hayranı olduğu adamı şaka malzemesi yapma fikrinden çekinmektedir ama Sawami’nin nasıl tepki vereceğini merak ettiğinden, isteksizce de olsa bu teklifi kabul eder. Onu güldürebilirse bunun kendisini yeterince tatmin edeceğini düşünmektedir ama arkadaşının tepkisi beklenmedik derecede ciddi olacaktır!

 

 

Codename Anastasia

Türü: Dram – Aksiyon– Yetişkin – Yaoi

“Kwon Taekjoo, Rusya’ya git ve ‘Anastasia’yı bul.” Ulusal İstihbarat Servisi’nin yıldızı ‘Kwon Taekjoo’, Rusya ve Kuzey Kore arasındaki gizli bir ortaklıkla yaratılan ölümcül silah ‘Anastasia’yı tespit edip ortaya çıkarma görevi için acilen Moskova’ya gönderilir. Ancak işler bir anda tersine döner ve kendisini NIS tarafından görevlendirilmiş yerel bir ortak olarak tanıtan ‘Zhenia’ adlı bir adam kafasını daha da karıştırır. Rus iş dünyası ve siyasi figürleri arasında etkili biri olduğu ve yeraltı mafyalarıyla bağlantıları olduğu anlaşılan ‘Zhenia’ her zaman rahat ve neşeli görünmektedir. Aynı zamanda dengesiz mizacı Kwon Taekjoo’yu gergin bir ruh haline sokmaktadır. Bu arada ‘Zhenia’, hiçbir zorluktan etkilenmeyen ‘Kwon Taekjoo’ya ilgi göstermeye başlayacaktır.

 

 

Stuck in My Sister’s Dating Sim

Türü: Komedi – Dram – Fantastik – Harem – Romantik – Yaoi

Jinsoo Lee bu oyunu daha önce oynamıştır ve oyun hakkında yeterince bilgisi vardır. Oyuna girdiğinde çok erken ölen, sorun çıkaran, işe yaramaz bir kötü adam olarak dönüştürüldüğünü fark eder. Yeni planı, kendi dünyasına geri dönmenin bir yolunu bulana kadar sakin bir hayat sürmektir. Ama her nasılsa işler planladığı gibi gitmez. Jinsoo, kız kardeşinin flört simülasyonu oyunundan dönüş yolunu bulabilecek midir?

 

 

Related Posts

Hazure Shuzoku “Orc” ni Tensei shitara Saikyou Kishi-sama ni Torawaremashite (Manga) Türü: Fantastik – Smut – Josei – Romantik – İsekai Yazar & Çizer: Dossei Junai Konusu: Bir ofis çalışanı…

  William Shakespeare’in oyunlarından biri olan “The Taming of the Shrew” (Hırçın Kız), 16. yüzyıl İngiltere’sinde geçen bir komedidir. Bu oyun, cinsiyet rolleri, güç dinamikleri ve aşkın karmaşıklığı gibi temaları…

Yorum

Raindrop Fansub