2023’ün İlk Yarısında En Beğenilen Yuri Türündeki Seriler

Kiraware Majo Reijou to Dansou Ouji no Kon-yaku

Manga

Türü: Fantastik – Romantik – Yuri

Bu, gölgeleri manipüle eden kızıl saçlı bir cadı ile kayıp ağabeyinin dublörü olarak rol yapan melez veliaht prensin hikâyesidir.

Diğerleri tarafından “cadı” olarak lanetlenen Bradley Hanesi’nin en küçük kızı Evris, Klengel Krallığı’nın beşinci prensi Mark ile nişanlıdır. Mark aniden nişanı bozduğunu açıklayınca Evris umutsuzluğa kapılır. Ancak biri ona yardım elini uzatacaktır… Komşu ülkelerden birinin karşı cinsin kıyafetlerini giymeyi seven veliaht prensi!? Bir prenses tarafından dalga geçilen bir kızın fantastik romantik komedisinde perde açılıyor!

 

 

The Girl That Can’t Get a Girlfriend

Manga

Türü: Romantik – Hayattan Kesitler – Yuri

Mieri, hiç flört deneyimi olmayan garip, asosyal bir üniversite öğrencisidir ve daha önce hemcinslerine hissettikleri felaketle sonuçlanmıştır. Ash ile tanıştığında ve duyguları ilk kez karşılık bulduğunda ise her şey değişir. Ancak ilk aşk ilk kalp kırıklığına dönüştüğünde, Mieri Ash’i geri kazanmak için mümkün olan her şeyi yapacaktır. Gerçek olaylara dayanan bu seri; aşk, yalnızlık ve insanın kendi mutlu sonunu bulmasının gerçek anlamı hakkında komik ve yürek burkan bir hikâyeyi anlatmaktadır.

 

 

Zenbu Kowashite Jigoku de Aishite

Manga

Türü: Psikolojik – Romantik – Okul Hayatı – Yuri

Yoshizawa Kurumi, mükemmel notları ve düzgün bir kişiliğe sahip olan öğrenci konseyi başkanıdır. Ama gerçekte günlerini annesinin kısıtlamaları ve öğretmenlerinin aşırı beklentileriyle mücadele ederek geçirmektedir. Bir gün sınıf öğretmeni, Yoshizawa’dan okuldan kaçan sınıf arkadaşı Naoi ile ilgilenmesini ister. Naoi sanki onun gerçek duygularını görebiliyormuş gibi Yoshizawa’yı küçümsemektedir. Stres patlamasının eşiğindeki Yoshizawa hırsızlık dürtüsünü zar zor bastırsa da Naoi her şeyi kaydeder. Bu, günlük yaşamdan kaçamayan iki insanın mücadelesini anlatan bir ergenliğe giriş hikâyesidir.

 

 

Show Me Your Bust

Türü: Romantik – Adult – Yuri

Manhwa

Jiho, en iyi arkadaşı Woohee’nin mükemmel bir şekle sahip göğüslerini bir barın tuvaletinde gördüğünden beri onları düşünmeden edememektedir. Şaşırtıcı bir şekilde Woohee bu itiraftan sonra onları görmesine ve hatta dokunmasına izin verir ama Jiho onları okşadıkça, Pandora’nın öfkeli hormon kutusunun kilidini daha fazla açar. Bir dakika önce yurtta Woohee’nin göğüslerini okşarken, bir dakika sonra gerçek duyguları tam bir muamma olan ve uzun zamandır aşık olduğu Yeonwoo ile takılmaktadır. Jiho’nun her ikisini de ateşli bulmaktadır ama kalbinin anahtarı hangisindedir?

 

 

More Words Than Lyrics

Türü: Adult – Romantik – Dram – Yuri

Manhwa

Büyük bir idol ajansındaki gelecek vaat eden bir çırak olan Baek Yeon-hwa, iki kişilik bir kız grubunun parçası olarak çıkış yapacaktır. Görünüşüne ve yeteneklerine güvenen Yeon-hwa, çıkışını yapar yapmaz başarının garanti olduğuna inanıyordu. Ancak grubun diğer üyesi olarak seçilen kişi, Kim In-soo adında tanınmayan biriydi. In-soo bir iş adamı olan babasının etkisiyle ajansta işe girebilmişti. Olağanüstü bir yeteneği olmasına rağmen, In-soo biraz beceriksizdi ve sosyal becerilerden yoksundu. In-soo’nun başkalarının hakimiyeti altındayken, sık sık kendini kaptırdığını keşfeden Yeon-hwa, bu özelliğini kendi yararına kullanmaya karar verecektir.

 

 

Eonni! #I’ll Tag You

Manhwa

Türü: Dram – Romantik – Yuri

Sosyal medya etkileşimleri için çok çalışıyorum ama nadiren takipçi kazanıyorum.

Kang Chae-Rin bir SNS bağımlısıdır. Bir fenomenin hayatını hızlı bir şekilde yaşamak isteyen Chae-Rin, geri dönen bir fenomen olan Seo Yeon-woo ile tanışır.

 

 

 

 

Related Posts

Sweet Things in Secondary School Türü: Komedi – Romantik – Okul Hayatı – Shoujo Yazar & Çizer: Sang An Konusu: Bahar, her zaman aşkın tomurcuklanmasının sembolü olmuştur. Peki ya, hoşlandığı…

  Jinrui Sonbou Cockpit Girls (Manga) Türü: Macera – Mecha – Okul Hayatı – Bilim Kurgu – Seinen Yazar & Çizer: Shiono Etorouji Konusu: İnsanlık; şehirlere saldırıp, yollarına çıkan her…

Shiro Gal to Kuro Gal no Yuuwaku (Manga) Türü: Komedi – Ecchi – Romantik – Seinen – Shoujo Ai Yazar & Çizer: Shiraishi Kouhei Konusu: Beyaz tenli Rei ve esmer…

Yorum

Raindrop Fansub