Borderline H Temalı Popüler Seriler

Nana to Kaoru

Manga

Yazar & Çizer: Ryuta Amazume

Türler: Seinen, Romantik, Komedi, Ecchi

Konusu: Lise öğrencisi Kaoru Sugimura, çocukluk arkadaşı Nana Chigusa’nın stresi azaltmak için BDSM’yi keşfetmesine yardımcı olur. İkilinin ilişkisi, bu sıradışı bağlamda gelişir ve romantik bir hale gelir.

 

 

Sweet Guy

Manhwa

Yazar & Çizer: LEE Wan

Türler: Romantik, Komedi, Ecchi

Konusu: Ho-Suh Kim, bir kaza sonucu kazandığı özel bir güçle kadınların onu çekici bulmasını sağlar. Bu yeni yeteneğiyle kendisini çeşitli romantik ve komik durumların içinde bulur.

 

 

H-Campus

Manhwa

Yazar: Red Tissue

Çizer: HwalHwaSan

Türler: Romantik, Komedi, Ecchi

Konusu: Seong-Gi, bir üniversite öğrencisi olarak sıradan bir hayat sürdürürken, bir dizi yanlış anlama ve beklenmedik olayla karşılaşır. Bu durumlar, onun hayatına birçok karmaşa getirir ve komik anlar yaşamasına neden olur.

 

 

Nozoki Ana

Manga

Yazar & Çizer: Wakou Honna

Türler: Seinen, Romantik, Dram, Ecchi

Konusu: Tatsuhiko Kido, yeni taşındığı dairesinde komşusu Emiru İkuno’nun gizli bir delikten onu gözetlediğini keşfeder. İkili arasında gelişen bu sıradışı durum, çeşitli duygusal ve cinsel karmaşalara yol açar.

 

 

Velvet Kiss

Manga

Yazar & Çizer: Chihiro Harumi

Türler: Seinen, Romantik, Dram, Ecchi

Konusu: Shin Nitta, bir iş anlaşmasında imzaladığı bir sözleşme nedeniyle zengin bir kadın olan Kanoko Kikuchiya’nın hizmetine girer. Aralarındaki ilişki, çeşitli duygusal ve cinsel durumlarla karmaşık bir hale gelir.

 

 

Sundome

Manga

Yazar & Çizer: Kazuto Okada

Türler: Seinen, Romantik, Komedi, Ecchi

Konusu: Hideo Aiba, okulunda tanıştığı yeni öğrenci Kurumi Sahana’ya ilgi duyar. Kurumi’nin tuhaf istekleri ve Hideo’nun ona olan bağlılığı, aralarındaki sıradışı ve komik ilişkiyi şekillendirir.

 

 

Minamoto-kun Monogatari

Manga

Yazar & Çizer: Minori Inaba

Türler: Seinen, Romantik, Dram, Ecchi

Konusu: Minamoto-kun, kadınlardan korkan bir gençtir. Ancak güzellik uzmanı halası tarafından kadınlarla yakınlaşmaya zorlandığında, bu korkusunu yenmeye ve aşkı keşfetmeye başlar.

 

 

Haru to Natsu

Manga

Yazar & Çizer: Shinya Komi

Türler: Seinen, Romantik, Komedi, Ecchi

Konusu: İkiz kız kardeşler Haru ve Natsu, erkek arkadaşlarıyla birlikte yaşadıkları komik ve romantik olayları anlatır. İkizlerin farklı kişilikleri, ilişkilerinde çeşitli zorluklar ve komik anlar doğurur.

 

 

Ana Satsujin

Manga

Yazar & Çizer: Nakayama Atsushi

Türler: Seinen, Romantik, Dram, Gerilim, Ecchi

Konusu: Tetsuo Takahashi, gizemli ve tehlikeli bir kadın olan Kana Takatsuki ile tanışır. Kana, Tetsuo’nun karanlık arzularını keşfetmesine yardımcı olurken, aralarındaki ilişki tehlikeli bir hal alır.

 

 

 

 

Related Posts

Bad Thinking Diary (Manhwa) Türü: Josei – Romantik – Okul Hayatı – Smut – Yuri Yazar: Hodan (li) Çizer: Langlali Konusu: Minji ve Yuna her zaman birlikte vakit geçirmeyi tercih…

Museru Kurai no Ai wo Ageru (Manga) Türü: Romantik – Shoujo Yazar & Çizer: İwashita Keiko Konusu: Hibari; ramen yemek için gittiği restoranda tanıştığı kaba adamın, sanat okuluna giden, bir grubun üyesi olduğunu…

Barakamon Yazar/Çizer: Satsuki Yoshino Türü: Komedi, Hayattan Kesitler – Shounen Çıkış ve Bitiş Tarihi: 2009 –  2018 Konusu: Genç bir kaligraf olan Seishuu Handa, bir sanat eleştirmeniyle yaşadığı bir olaydan…

Yorum

Raindrop Fansub