En Çok Okunan Noel Temalı Seriler

Yamada and The Boy (2014)

Manga

Türü: Dram – Romantik – Hayattan Kesitler – Yaoi

Yazar & Çizer: MİTA Ori

Noel arifesinde 26 yaşındaki mavi yakalı işçi Yamada işten eve dönerken,  sarhoş ve ağlayan bir liseli çocuğa rastlar ve onu geceyi geçirmesi için evine alır. Chihiro adındaki bu çocuk kibardır, iyi bir temizlikçidir. Ayrıca evinin yakınlarda oturmaktadır. Bu yüzden zaman zaman Yamada’nın evine gelip, ona yemek pişirmeye başlar. Yamada daha sonra Chihiro’nun ilk tanıştıkları gün bu kadar mutsuz olmasının sebebinin, en yakın arkadaşına aşık olması olduğunu öğrenir…

 

 

Are ← Nochi Kareshi (2011)

Manga

Türü: Komedi – Romantik – Okul Hayatı – Shoujo

Yazar & Çizer: SHİRAİSHİ Yuki

Sevimli ama yanlış anlaşılmış bir kız, yakışıklı ve süper popüler bir çocuğu elde edebilir mi? Şey, evet gibi! İşte bu yüzden Noel mucizeleri var!

Kotoko, erkek arkadaşını arkadaşlarıyla tanıştırmaya karar verdiği gün terk edilmiştir. Çaresiz bir haldeyken, sınıf arkadaşlarından biriyle yüz yüze düşer. Bu çocuk erkek arkadaşı gibi uzun boylu ve esmerdir. İtibarını kaybetmemek için onu kullanmaya karar verir. Ama bu gerçekten iyi bir fikir midir…?

 

 

Almighty X 10 (2006)

Manga

Türü: Komedi – Romantik – Dram – Shoujo  – Fantastik – Gender Bender

Yazar & Çizer: Mizuto Aqua

Noel arifesinde yalnız kalan Ten çılgına döner; kardeşlerinin hepsi onu terk etmiştir. Ama sonra garip bir çocuk imdadına yetişir ve adının 10 numara olduğunu söyler! O tuhaf geceden sonra, uyandı zaman Tohga adında bir çocuğun isim etiketini bulur. Onu bulma kararlılığıyla yola koyulur ve sonunda kendini onun geldiği okulda bulur.

 

 

Datte Kimi Wa, Osananajimi (2017)

Manga

Türü: Romantik – Okul Hayatı – Shoujo  – Hayattan Kesitler

Yazar & Çizer: İNARİ Yuuko

“En iyi yönlerini biliyorum…” Yaz festivali, okul gezisi, okula kabul, Noel, mezuniyet… Çocukluk arkadaşı olan 5 kızın aşkları ile çeşitli mevsimler geçiyor.

Her zaman çok yakın olsak da, aşık olduğumuzda sanki çok uzaklardayız. Ama ben herkesten çok seni düşünüyorum… Gelecek vaat eden yeni bir yıldız olan Yuko İnari, çocukluk arkadaşı olan 5’linin aşk örüntülerinin kalp sıkışmalarını ve çatışmalarını kayda alıyor.

1. Natsu no Yoru, Kimi to Kawaru.

2. Mou İkkai Yonde

3. Sono Senaka ni Oitsukitai.

4. Omoide no Tsuzuku Saki

5. Datte Kimi wa, Osananajimi.

 

 

Sweet Rein (2005)

Manga

Türü: Romantik – Komedi – Shoujo  – Doğaüstü

Yazar & Çizer: TSUKUBA Sakura

Noel’i yalnız geçireceği düşüncesiyle üzülen Kurumi yürüyüşe çıkar. Karşıdan karşıya geçerken bir çocuk ona çarpar ve aniden onları birbirine bağlayan bir dizgin belirir. Çok sevinen çocuk ona efendisi ve Noel Baba olduğunu söyler. Kurumi onu deli diye reddetse de bir ren geyiğine dönüşür!

 

 

Romantic Box (2018)

Manhwa

Türü: Romantik – Dram – Hayattan Kesitler – Yaoi

Yazar & Çizer: Gaeggi

Karşılıksız aşkının nesnesi olan Nam Yoontae ile her Noel’de lise arkadaşlarıyla bir araya geldiği küçük buluşmalarda karşılaşmak; Seong Chan’ın belki de hayattaki tek arzusu olabilir. Her seferinde, hediyeleşme geleneği sırasında sadece küçük bir dileği vardır. O da hediyesinin Nam Yoontae’ye gitmesidir. Ancak bu yıl daha da şok edici bir olay yaşanacaktır…

 

 

Merry On The Rocks (2022)

Manhwa

Türü: Romantik – Smut – Yaoi

Yazar: Moscareto

Çizer: İNGZİG

Yere düşen kar tanelerinin nazik dansı. Soğuk gece havasında parıldayan ışıklar. El ele tutuşan ve neşeli kahkahalar atan çiftler. Çoğu insan Noel sezonunu dört gözle beklerken; Noel, Alan Brown için bu kaçınması mümkün olmayan bir sıkıntıdan başka bir şey değildir. New York’un şatafatlı sokaklarında bir tür eğlence arayışıyla ilerlerken bir kulübe varır ve Lee June ile tanışır: gizemli, baştan çıkarıcı ve tamamen karşı konulmaz. Ancak son derece eğlenceli ve tutkulu bir gecenin ardından June ortalıktan kaybolur… Geriye Noel nefret listesine eklenecek yeni bir sebepten başka bir şey bırakmamıştır. Çekici June’u zihninden silmek için elinden geleni yapar ama nafiledir. Neyse ki ortadan kaybolan sevgilisini tekrar görme şansı olacaktır – çünkü June yarışma için çalışmaktadır! İkili hem yönetim kurulu odasında hem de yatak odasında kapışırken yükselen tek şey gerilim olmayacaktır.

 

 

Hotel Phryne (2019)

Manhwa

Türü: Gizem – Psikolojik – Romantik  – Shounen Ai – Doğaüstü – Yaoi

Yazarlar: Studio Sibo & Yonghyun

Çizerler: hanheun & Studio Sibo

Noel arifesidir ve Doyoung, aşık olduğu Hyunjin ile romantik bir gün geçirmeyi umut ederek lüks bir otelde rezervasyon yaptırmıştır. Ancak hiçbir şey plana göre ilerlemiyor gibi görünmektedir. Cep telefonları çekmez, rezervasyonlarını kaçırırlar ve korkunç bir yağmur fırtınasının içinden geçerek periliymiş gibi görünen bir otele varırlar. Doyoung parasını geri istediğinde, heybetli konsiyerj bir oyuna katılması için ısrar eder; bu oyun Noel’i hızla bir kâbusa çevirecektir.

 

 

Caramel Milk Tea (2003)

Manga

Türü: Dram – Okul Hayatı – Romantik  – Shoujo

Yazar & Çizer: USAMİ Maki

– Caramel Milk Tea

 Bir lise öğrencisi olan Nozomi, ilk görüşte aşka inanmasa da bir kafe çalışanına aşık olur. Hemen ona aşkını ilan eder. Ama adam ona soğuk davrandığı için aşk konusunda hayal kırıklığına uğrar ve artık onun çalıştığı kafede yarı zamanlı çalışmaya başlar.

– Futari no Jikan

Eri, dört yıldır görmediği çocukluk arkadaşıyla takılmaktadır. Yıllar içinde değişmişlerdir ama bazı duygular aynı kalmıştır.

– Kirakira no Kimochi

Narumi, Noel Günü taşınmadan önce zamanını en iyi şekilde değerlendirmeye çalışır ama beklenmedik bir şekilde aşık olacaktır.

No. 1 Girl

Saiko kariyeri ya da aşkı arasında bir seçim yapmak zorundadır.

 

 

Santa, Stay Still. Rudolph Will Take Care of It. (2018)

Manhwa

Türü: Smut – Yaoi

Yazar & Çizer: Jung Mina

Sandy, ailelerinde nesilden nesile aktarılan Noel Baba’nın işini yapmaktan nefret etmektedir. Yanında ise tüm kalbiyle Sandy’ye yardım etmeye kendini adamış bir Rudolph vardır. Sadece Sandy’nin Noel Baba sorumluluklarında değil, başka pek çok şey konusunda da…?

 

 

Kimi to Boku to Sekai no Hotori: Futari occhi Christmas (2021)

Manga

Türü: Romantik – Yaoi

Yazarlar: PONY CANYON & GİNGER BERRY

Çizer: OKİNO Nico

Touya ve Eiji küçüklüklerinden beri neredeyse kardeş gibilerdir. Aralarında 5 yaş olsa da o zamandan beri en iyi arkadaşlar. Her ikisi de ilişkilerinin her zaman olduğu gibi devam edeceğini, doğum günlerini kutlayacaklarını ve Noelleri birlikte geçireceklerini düşünmektedirler. Ta ki Eiji, babasının şirketinin başına geçmek için Tokyo’ya gidip eğitim almak zorunda kalana dek. Böylece ayrılırlar ve birbirleriyle görüşmeleri artık nadir bir duruma dönüşmüştür. Bu ayrı geçirdikleri üçüncü kışlarıdır. Touya bir süredir ilk kez Eiji’yi göreceği için heyecanlıdır. Ancak yeni dönmüş olan Eiji onu öper ve itiraf eder-!?

 

 

Chocolate Christmas (1989)

Manga

Türü: Romantik – Komedi – Shoujo

Yazar & Çizer: TAKEUCHİ Naoko

Ryouko radyo DJ’i Choco’ya aşık olmuştur. Noel için ona bir pasta gönderdikten sonra kendini radyo programında yedek olarak bulur. Acaba Choco ile yakınlaşabilecek midir? Ama bir de sinir bozucu okul arkadaşı Keiki vardır…

 

 

 

 

Related Posts

Motoko Kusanagi (Ghost in the Shell) Motoko Kusanagi, popüler bilim kurgu eseri “Ghost in the Shell” içinde yer alan kurgusal bir karakterdir. Hikayede “Public Security Section 9” adlı özel bir…

Yorum

Raindrop Fansub