Eylül 2022’de Yayınlanmaya Başlamış Josei Manhwalar

Don’t Tempt Me, Oppa

2021’de noveli yayınlanmış, bu yıl ise manhwa olarak okuyucularıyla buluşan dram, romantik ve josei türünde, kore kökenli bir seri.

Yazarlar: Evena & Jinri-kun

Çizer: Seoseul

Konusu: Woo-mi aşık olduğu ama uzun zamandır sakladığı duygularını en sonunda; erkek kardeşinin on yıllık boşluğunu doldurmuş olan Eui-jun’a itiraf eder. “Ellerin çok narin ve güzel.” “Sana bu elimle süt tozu vermiştim.” “Sesin ne kadar güzel çünkü duymayı seviyorum” “Bu sesimle sana ninni söyledim.” Ama bu da ne? Bu demir perde de neyin nesi? Umi, her seferinde sayısız kez itilmiş olan Eui-Jun’un bu durumuna üzülmektedir ve ona son bir öneride bulunur. “Pes edeceğim ama beni öp.”

 

 

It's Not Enough Just to Kiss

It’s Not Enough Just to Kiss

Türü: Dram – Romantik – Josei

Yazarlar: Dalsip & Kang Dal Kong

Çizer: Dalgoo

Konusu: “Nasıl öpüşüleceğini öğret bana?” “Sen benimle dalga mı geçiyorsun?” Garip bir gülümsemeyle sordum ama dudaklarında tebessüm yoktu. Bana şefkatle baktı ve dedi ki: “Joo Arin hakkında şaka yapacağım türden birine benziyor mu?” Rakibi sadece Kore’de değil; Asya ülkelerinde de popüler olan yıldız bir oyuncu Kang Ha-jun. Kimseye söylenemeyen dersler başlıyor.

 

 

Only Hope

Türü: Dram – Romantik – Josei

Yazar & Çizer: Choseung

Konusu: Sevgili kocasının cinayet işlemesine tanık olduğu gece Eun-Hye de öldürülür ve dokuz yıl öncesine, kocasıyla tanıştığı zamana geri döner. Acaba kocasının seri cinayetlerini durdurabilecek midir ve tekrar aşık olması mümkün müdür?

 

 

The Man’s Secret Day

2019’da noveli yayınlanmış, bu yıl ise manhwa olarak okuyucularıyla buluşan dram, romantik ve josei türünde, kore kökenli bir seri.

Yazarlar: Baek Myo & Tandan

Çizer: Lee Ro

Konusu: Haru, müşterileri yerine onların sevgililerini terk eden bir ayrılık ajansı çalışanıdır. Bir gün bir yanlış anlaşılma olur ve yanlış kişiyi terk eder. Bu adam ise onun patronu Woo-Hyun’dur…! Woo-hyun’u gerçekten sevgilisinden ayırmıştır. Yaşanan bu olaydan sonra Woo-hyun, kendini suçlu hisseden Haru’ya bir teklifte bulunur. “Bir yıllığına benimle çıkar mısın?”

 

 

Thursday’s Blue Moon

Türü: Romantik – Josei

Yazar: Studio JHS

Çizer: Gamba

Konusu: Blue Moon Kokteyl Bar’a hoş geldiniz! Nayeon, nnde gelen holdinglerin birinden emekli olduktan sonra kuzenin kurmuş olduğu Blue Moon’da yarı-zamanlı çalışmaya başlar. Çeşitli kokteyller yaparak iyi vakit geçiriyor olsa da aslında gerçekten yapmak istediği şeyin ne olduğunu düşünmeye odaklanmıştır. Bir gün karşısına gizemli bir konuk ortaya çıkar… Nayeon henüz ona anlatmadığı sorunlara sahiptir… Gerçekle hayal arasında gidip gelen genç insanların hikayesi! Nayeon ve İnwoo’un kokteyllerle birlikte gelişen draması başlıyor!

 

 

I Refuse to Marry You

Türü: Romantik – Josei

Yazar: Metel (Jung Yuna)

Çizer: Hagae

Konusu: Jihan, dört yıl önce birden bire ortadan kaybolan ve yıllar sonra yeniden ortaya çıkan bir adamdır. “Seni öpmek istiyorum… Öpebilir miyim!?” Dan-Ah çaresizce onun cazibesine kapılır. Tutkulu bir gecenin ardından adam, yorulmak bilmez bir şekilde ilerlemeye kararlıdır. “Dan-ah Jeong. Hadi evlenelim. “Tek gecelik bir ilişkinin ardından evlenmek mi istiyorsun?” “Afedersin ama seninle evlenmeyi kabul edemem!”

 

 

Andante in Her Hand

Garden of the Blind ve Whale Star: The Gyeongseong Mermaid gibi iki seriden de tanıyabileceğiniz, NA Yoonhee ‘den dram, romantik ve josei türünde yeni bir seri.

Yazar & Çizer: NA Yoonhee

Konusu: “Andante’nin ritmiyle çarpan bu adamın kalbiyle yaşamaya devam edeceğim.” Da-ul’a on iki yaşındayken, dilate kardiyomiyopati teşhisi konmuştur. Bundan dört yıl sonra ise ona yeni bir kalp verecek olan bir bağışçı ortaya çıkar. Ölümün eşiğinde yeni bir hayata sahip olan Da-ul ve korkunç kayıpların ardından hayat yolunda uzaklaşan Yeon-Jo. Bu, yaşayan iki insana huzur veren ölü bir piyanistin hikayesidir.

Related Posts

The Second Male Lead Is Actually a Girl (Manhwa) Türü: Fantastik – Gender Bender – Tarihi – Romantik – Shoujo – İsekai Yazarlar: İiaki & Kim Misol Çizer: E Ang…

Fruits Basket Manga, her karakteri mükemmel bir şekilde işleyen karmaşık bir hikayeye sahiptir. Şefkatli bir kız olan Tohru Honda, bir aile trajedisinin ardından ormanda kamp yapmak zorunda kalmıştır. Bazı koşullar…

Genellikle Çin’den yeni gelen göçmenlerin yerleştiği bölgelerdir. San Francisco’daki Çin mahallesi Amerika’nın en eski çin mahallesidir. Chinatown, San Francisco şehir merkezindedir. Kendi geleneklerini, dillerini , ibadet yerlerini , sosyal kulüplerini…

Yorum

Raindrop Fansub