Eylül 2022’de Yayınlanmaya Başlamış Shoujo Manhwalar

Trainee College Student

Türü: Dram – Romantik – Okul Hayatı – Shoujo

Yazar: Bengi

Çizer: Jung Jung

Konusu: Yedi yıldır bir stajyer olarak çalışan Shi Eun, gerçeklikle yüzleşip gelecek için bir B Planı yapmayı istemektedir. Bu yüzden Shi Eun adını Jieun olarak değiştirir ve hayalini kurduğu normal bir üniversite hayatına kavuşabilmek için üniversiteye başlar…

 

 

Send Us to Sleep

Türü: Dram – Romantik – Shoujo

Yazar & Çizer: Jeideu

Konusu: Kırsal bölgeden gelen ve eski bir evde yaşayan Tae-eun, biraz para biriktirebilmek için buna uygun bir hayat sürmektedir. Ama zamanla güzel bir evde yaşama isteği artmaktadır. İyi bir evde tek başına yaşayan ama kedisinin gitmesinin ardından yaşadığı travma ve bunun gibi bazı sıkıntılar nedeniyle uyku sorunu ile mücadele eden webtoon yazarı ‘Jungmun’, kedisine çok benzeyen Tae-eun ile tanışır. Bundan sonra sorunsuzca uykuya dalar. Uyku yaşam için gereklidir ve uykuya umutsuzca ihtiyaç duyarken; utansa da Tae-eun’a bir teklifte bulunacaktır…

 

 

Cat Kiss

2015’de noveli yayınlanmış, bu yıl ise manhwa olarak okuyucularıyla buluşan romantik ve shoujo türünde, kore kökenli bir seri.

Yazarlar: Geon-Chan & Kim Ae-Jeong

Çizer: Mang Dung-Eo

Konusu: Haein bir kaza geçirir ve beklenmedik şekilde ölür. Fakat ölümünün Azrail yaptığı bir hata olduğu ortaya çıkar. Kendisine yeni bir beden yaratmak için bir yıl boyunca ‘Sashintal’ adlı kara bir kedi olarak yaşaması teklif edilir. Cana yakın bir sahip ve tehlikeli bir veteriner. Bir kedi gibi yaşa! Peki ya bir kediyle çıkmak!

 

 

Trapped in a Fan Fiction With My Bias

Türü: Dram – Romantik – Okul Hayatı – Shoujo

Yazar: Blah

Çizer: Sun-i

Konusu: Günün birinde önyargım gözlerimin önünde belirdi. En sonunda “şansız hayran” unvanımdan kurtulduğumu sanıyordum ama aslında pek bir şey bilmiyormuşum. Önyargımın bana söylediği ilk şey “ona zorbalık yapmayı bırak” oldu. Önyargım buz gibi soğuktu ve onun yanında da trajik kadın kahraman ‘Rahee’ vardı. Bir kahraman varsa her zaman kötü bir adam da olur. Yoksa bu kötü adam… ben miyim? Bir gecede bir hayran kurgusunda kötü adam oldum. Bunu ben istemedim! Geri dönmek istiyorum!

 

 

Marie Says She Likes Rich People

Türü: Drama Romance Shoujo

Yazar & Çizer: Haeb P

Konusu: Marie, parası olmasa da yaşamaktan mutludur. Güzel ve çekici biriyseniz ama lüks içinde bir hayat yaşayamıyorsanız, bu büyük bir haksızlıktır. Elbette çok paran ve sana bu yaşamı verecek yakışıklı, zengin bir adama sahipsen, buna minnettar olmalısın! Marie, zengin bir ailenin oğlu olan Hou ile ilgili çeşitli planlar yapar ve onunla randevuya çıkar. Ama randevudayken beklenmedik bir şekilde bu adamın nezaketine ve masumiyetine aşık olur. Her şey yolundadır ama kadın başkarakterin başına felaketlerin gelmesi doğaldır! Marie’nin önünde çok fazla engel durmaktadır. Ama o, üzgün ve yalnız olsa da ağlamayacaktır!

 

 

Wish You Luck!

Türü: Dram – Romantik – Shoujo

Yazar & Çizer: Hae Long

Konusu: Bir idol seçmesi olan ‘SHOW ME THE GRACE’in yeni adayı ‘Andre’, doğumundan bu yana pek şansı yaver gitmeyen şarkıcı Heo Yun’un hayatına girer. “Ellerimizin buluştuğu her an Andre’nin zarafetini hissediyorum!” Tuhaf ve yakışıklı Andre, menajeri olarak Heo Yun’u ister. Bu tatlı teklifin büyüsüne kapılan ve onun yanındayken talihinin döneceğine inan Heo Yun, sözleşmeyi imzalayacaktır.

 

 

Oh, the Boss Is a Lovesick!

Türü: Drama – Romantik – Shoujo

Yazar & Çizer: Tonpu

Konusu: CEO olan Oh Ha-Na, çocukluğunda ilk aşkı olan Yoon-Seong’dan tuhaf sözlerinden dolayı “hayır” cevabını almıştır. Ciddi bir hastalıktan muzdarip olan Başkan Oh Ha-Na on yıl sonra ilk aşkıyla yeniden yüz yüze gelecektir. Peki bu defa aşkını ona söyleyebilecek midir?

 

 

Rental Shop

Türü: Dram – Shoujo

Yazar & Çizer: Moni

Related Posts

Akane-Banashi Türü: Komedi – Shounen – Hayattan Kesitler –  Dram Yazar: SUENAGA Yuuki Çizer: MOUE Takamasa Konusu: Akane-Banashi, Yuki Suenaga tarafından yazılan ve Takamasa Moue tarafından çizilen bir Japon manga…

Otonari no Tenshi-sama ni Itsunomanika Dame Ningen ni Sareteita Ken (Manga) Türü: Komedi – Romantik – Okul Hayatı – Hayattan Kesitler Yazar: Saeki-san Çizer: Shibata Wan Konusu: 2018’de yayınlanan bir…

Yorum

Raindrop Fansub