Sevgililer Gününde Okunası En Romantik Mangalar

Fruits Basket

Manga, her karakteri mükemmel bir şekilde işleyen karmaşık bir hikayeye sahiptir.

Şefkatli bir kız olan Tohru Honda, bir aile trajedisinin ardından ormanda kamp yapmak zorunda kalmıştır. Bazı koşullar altında, okul arkadaşı Yuki Sohma onu kendi evinde kalmaya davet eder. Bir aile laneti nedeniyle karşı cinsten biri ona sarıldığında garip bir şey olur; Çin zodyakının hayvanlarına dönüşür. Kızın nazik ve güçlü kalbi, Yuki’ye mücadelesinde yardımcı olabilicektir.

Gizemli bölümler ve karakterlerin ilişkilerindeki inişler-çıkışlar “Fruit Basket” serisini tüm zamanların en çok satan romantik mangalarından biri haline getirmiştir.

 

 

High School Debut

“High School Debut “un güzel renkli çizimleri atletik bir kız olan Haruna’nın hikayesini anlat.

Romantik manganın kahramanı ortaokulda kendini beyzbola adamıştır. Bu çalışkan ve pek de kadınsı olmayan kız, erkekler için çekici görünmeye çalışır ama ne yazık ki bunu başaramaz. İdeal bir erkek arkadaş arayışında, lisenin en popüler üst sınıf öğrencilerinden biri olan Yoh Komiyama ile karşılaşır. Sonunda onunla birlikte olmayı kabul eder, ancak Haruna’nın hiçbir koşulda ona aşık olmaması şartıyla․

 

 

Love Me, Love Me Not

Komik, sevimli ve büyüleyici sanatının yanı sıra kalbe dokunan romantik bir manga hikayesi olan “Love Me, Love Me Not” ilk 5 listemize girmeyi başardı.

Çocukluk arkadaşı olan Yuna ve Akari, hayata ve aşka karşıt bakış açılarına sahip iki liseli kızdır. Yuna hayalperest bir kızken, Akari oldukça pragmatik bir bakış açısına sahiptir. Bu arada, Rio ve Kazuomi adında çok farklı düşünen iki erkek de yollarına çıkar. Bu dört sınıf arkadaşının hikayesi size hem aşkın hem de ilişkilerin ne kadar karmaşık olabileceğini gösterecek ve romantik filmlere olan özleminizi kesinlikle tatmin edecek.

 

 

Will You Marry Me Again If You Are Reborn?

Hayattan kesitler sunan, göz yaşartıcı manga serilerini seviyorsanız, ” Will You Marry Me Again If You Are Reborn? ” tam size göre.

Hikaye, artık yaşlı bir çift olan ve birbirlerine derinden aşık bir karı kocanın geçmişlerini yad ettikleri anıları etrafında dönmektedir. Her bölüm, mutlu bir evliliği olan çiftin yirmi yıl boyunca ilişkilerini nasıl inşa ettiklerini gösteriyor. Ne yazık ki, kocanın sağlığı artık kötüdür ve karısı hastanede onun yanında kalmaktadır.

Bu benzersiz ve yürek burkan hikaye, sevginin muazzam gücünü paylaşıyor. Bu muhteşem eseri okurken yanınıza biraz mendil almanız iyi olacaktır!

 

 

Daily Butterfly

15 yaşında güzel bir kız olan Suiren Shibazaki, çarpıcı görünümü nedeniyle lise arkadaşları arasında oldukça popülerdir. Sessiz bir çocuk ve bir karate şampiyonu olan Taichi dışında kimsenin ona yaklaşmasına izin vermez. İkisi de birbirleriyle konuşmaya çalışırlar ama ikisi de son derece utangaç oldukları için başarısız olurlar. Sonunda aralarında sevimli bir aşk başlayacaktır.

 

 

Related Posts

Son Goku (Dragon Ball) Son Goku, Akira Toriyama tarafından yaratılan ve “Dragon Ball” serisinin baş karakterlerinden biri olan kurgusal bir karakterdir. Goku, serinin birçok bölümünde ana karakter olarak yer alır…

Orange Marmalade Seok Woo tarafından yazılan ve çizilen bir Güney Kore webtoonudur. Dram, romantizm ve doğaüstü öğeler içeren bir hikayeye sahiptir. Hikaye, vampirlerle insanların bir arada yaşadığı bir dünyada, modern…

Gachi Akuta (Manga) Türü: Gizem – Bilim Kurgu – Aksiyon – Dram – Fantastik – Shounen – Doğaüstü Yazar & Çizer: Urana Kei Konusu: Zengin bir kasabanın varoşlarında üvey babası…

Yorum

Raindrop Fansub